KÄSITYÖIHMISTEN UNELMAMATKA POHJANMAALLE 27. -28.7.2017

Menomatkalla lounastamme Kyyjärven Paletissa, jossa on myös ostospaikkoja. Sieltä suuntaamme Lapuan Kankureiden suosituille myyntipäiville, joilla myydään edullisesti I-laadun poistoeriä, II-laatuja, kokeilueriä, metrikankaita ja kangaspaloja kilotavarana.

Mielenkiintoinen kohde on Lapuan 1patruunatehtaan vanhoissa tehdasrakennuksissa Kulttuurikeskus Vanha Paukku, jossa on mm. museoita, näyttelyitä, myymälöitä, ravintola jne.

Seuraava kohde on Lankatavaratalo Kauhavan Kangasaitta, joka on kaikille kutojille tuttu. Kauhavalla käymme myös Puukko- ja tekstiilimuseossa ihastelemassa kädentaitoja.

Pohjanmaalla pitää tutustua kaksifooninkisiin, eli talonpoikaiseen rakennuskulttuuriin opastettuna Ränkinmäen talomuseossa Lapualla.

Sitten päivän ohjelma on koettu ja matkaamme yöpymispaikkaamme Seinäjoen keskustaan, Sokos Hotelli Vaakunaan. Illalla voi käväistä vaikka kaupunkikävelyllä.

Yöunien ja runsaan hotelliaamiaisen jälkeen suuntaamme Jokipiin Pellavaan hienoon tehdasmiljööseen, jossa voi myös tehdä ostoksia.

Toisen päivän lounaasta pääsemme nauttimaan vanhassa, hienossa pappilamiljöössä Keuruulla. Lounaan jälkeen voi tutustua pihapiiriin, tehdä ostoksia piharakennuksien putiikeissa ja tutustua runsaaseen puutarhaan.

Vielä viimeisenä elämyksenä meille on pappilan sisäpiika-Kaisan draamaopastus Keuruun vanhassa, ihanassa kirkossa.

 

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s