Vuoden käsityöläinen 2019

“Katson maalaismaisemaa ja ymmärrän, kuinka onnellinen voikaan olla hän”
Näin kirjoitti henkilö, jolle Hankasalmen Kotiteollisuusseura haluaa antaa huomionosoituksen tänä vuonna. Henkilö on perustanut yrityksen tänne Hankasalmelle. 50 vuotta täytettyään hän lähti reppureissaamaan vakituisesta työstään maailmalle ja mietti matkallaan, mitä tekisi “isona”. Hänellä oli vakituinen työ ja koulutus sähköalalle. Palattuaan reissulta hän haki suutarin kouluun Kankaanpäähän. Onnistuttuaan pääsykokeissa hän aloitti 13 kuukauden mittaisen opiskelun, josta kolme kuukautta käytännön työtä suutarin oppipoikana. Hän valmistui 2014 ja pääsi oppisopimuskoulutukseen Tampereelle. Ammattitaito kehittyi ja oli aika perustaa oma yritys Siilinjärvelle.

Kolmen vuoden jälkeen Amor puuttui peliin. Kotipitäjästä Hankasalmelta löytyi puoliso, kodin pihapiiristä työtilat. Näin Hankasalmi sai oman suutarinsa. Tämä henkilö on Raimo Manninen.

Raimo kertoo olevansa iloisesti yllättynyt asiakasmäärästä ja yhteistyökumppaneista. Melli-Elli, Purnukka ja Aseman Merkkari vastaanottavat kengät ja toimittavat suutarille, joka korjattuaan palauttaa ne samaan paikkaan.

Toivotamme Kotiteollisuusseuran puolesta onnea ja menestystä vuoden käsityöläiselle!

Kategoria(t): Uncategorized. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s